Stöd motioner till Skyttesportförbundet!

posted in: Blogg, Kikarskytt Syd | 0

Nu kan du göra lite nytta för oss alla när du sitter där i din Coronakarantän och inte kan åka ut på tävlingar! Jag (Henrik) och Sölvesborgs Skytteförening kommer att lämna in tre motioner till Gevärssektionens årsmöte. Vill du och/eller din förening stötta detta initiativ ger det tyngd åt motionerna och ökar möjligheterna att de tas vidare inom förbundet.

Kortfattat gäller motionerna tre olika ämnen:
Motion 1 om att Gevärssektionen ska verka för att kikarskyttar och kikarskytte ska vara en integrerad del av det svenska gevärsskyttet
Motion 2 om att Gevärssektionen ser över fabrikat- och modellkravet på vapen berättigade till föreningsintyg (gevär 6.5)
Motion 3 om att kikarskyttar ska ges mästerskap på alla nivåer och grenar

Tycker du att detta är ämnen som förbundet ska jobba med så är det mycket välkommet att du är med som avsändare för motionen. Man kan vara med som enskild medlem eller ännu bättre om man får med sin förening, så har du möjlighet att dra detta i din förenings styrelse är det bara positivt.

Vill du/ni vara med och stötta skicka ett mail till hnyberg@kikarskyttsyd.se med namn , föreningstillhörighet och gärna telefonnummer.

Arbetet går till såhär:
Sista inlämning för motioner är den 15 januari
Jag tar emot anmälningar fram till 10e januari
Senast den 11 januari publiceras den slutgiltiga versionen av motionerna här samt i mail till de som är med och stöttar för genomläsning. Småändringar av den nuvarande formuleringen kan komma, men inga större justeringar kommer att göras. Eventuell konstruktiv feedback på formuleringar och liknande tas tacksamt emot på samma mailadress.

Gevärssektionen kommer sedan förhoppningsvis att ta upp dessa motioner på årsmötet och där behöver vi stöd från föreningarna då det endast ä dessa som har rösträtt, så det är nästa steg.

Kom igen nu, det krävs inte många minuter för att vara med och stötta!

Lämna ett svar