SSM Ravlunda 11 Nov 2020

posted in: Blogg, Fältskytte, Tävling | 0

På söndagen var det äntligen dags för en skjutfältsskjutning efter allt elände med Corona det senaste halvåret. Sydsvenska Mästerskapen gick över 7 stationer och för deltagarna i Kikarklass A fanns det även några extra plåtmål på lite längre avstånd att skjuta på.

Vädret var milt sagt varierande och de första patrullerna fick börja sin tävling med perfekt skjutväder och vindstilla medans resterande patruller fick blandat regn och byiga vindar. De första målen höll sig på rätt behagliga avstånd de de sista två stationerna på 500+ meter.

Tävlingen bjöd också på nya skjutplatser och riktningar vilket uppskattades av skyttarna, särskilt de rutinerade som skjutit på snarlika platser ett antal gånger.

För kikarklass A serverades vi med två stationer lite utöver det vanliga på slutet, station 8 med en 100x100cm på 1090m och station 9 med en c40 på 400m och en B100 på 800.

Rankingen kommer att uppdateras när tid finnes och reglerna som publicerades förra veckan kommer också att återpubliceras efter att de justerats utifrån den feedback som kom in.

Lämna ett svar