Skytteintresserade medarbetare sökes

posted in: Blogg | 0

Det är snart ett år sedan idén om Kikarskytt Syd föddes och en hel del har hänt sedan dess. För att det ska bli riktigt bra behöver utvecklingen fortsätta på många plan och åt olika håll. Grunden är lagd med hemsida, blogg och instagramkonto, men allt material kan inte komma från en källa om man vill att saker och ting ska utvecklas. Och visst är det dags att öka farten nu så vi kommer ur coronakoman nångång?!

Så nu ber vi alltså er att “put your money where your mouth is” och hjälpa till. Det finns flera områden där man kan hjälpa till, det går jättebra att hjälpa till på flera hörn, eller för den delen bara skriva ett blogginlägg. All hjälp driver arbetet framåt.

Vad som behöver göras:

-Tävlingsreportage, berätta om en tävling du deltagit i, dela lite bilder och kanske rentav en resultatlista

-Blogginlägg, dela med dig av information om ett ämne som rör skytte. Kan vara observationer, tester, fakta, vad som helst egentligen.

-Rankingredaktör, lägga in resultat efter tävlingar och uppdatera rankingen.

-Redaktör för tävlingskalendern, hjälp till att hålla tävlingskalendern uppdaterad.

-Idéspruta, kom med konstruktiv kritik och idéer på hur vi kan göra saker och ting bättre och sprida intresset för skytte. Såklart med en idé om hur du själv kan bidra för att förbättra.

Nåt som åter vettigt? Dra ett mail till admin@kikarskyttsyd.se och berätta vad du kan göra för att driva arbetet framåt.

Självklart är allt arbete ideellt och oavlönat.

mvh

Henrik och Christian

Lämna ett svar