LF Serietävling 300m bana, något för alla!

posted in: Banskytte, Blogg, Kikarskytt Syd, Tävling | 0

På lördag börjar LF serietävling i 300m bana. Det är en tävling över fyra deltävlingar där de tre bästa resultaten räknas. Första två tävlingarna avgörs som hemmabanetävlingar där man rapporterar in resultaten till tävlingsledningen. Detta betyder att om man är riktigt säker på sin egen förmåga räcker det med att åka till Kristianstad en deltävling för att hämta sina prispengar. Det är några veckor tills de första resultaten behöver vara inlämnade så ni måste inte köra igång på lördag den 2e.

För kikarskyttar finns tre klasser
Två prestationsklasser, klass 1 och klass 2 där alla nytillkomna får ställa upp i valfri klass, men de som hade över ett visst resultat på Vinterskyttet får inte delta i klass 1.
Kikarklass A – Ska avspegla fältskyttets klass med samma namn. 10 av skotten skjuts med otraditionell skjutställning. Första två matcherna skjuter man med ett bildäck som stöd för att göra det så enkelt och rättvist för utomsocknes att delta på lika vilkor. Sista två tävlingarna kommer det att bli andra stöd.

Så det finns något för alla, såväl de som gör sina första försök på tävling som de som har varit med ett tag och vill utmana sig själv vidare.

Såklart finns det också de vanliga klasserna för diopterskyttar, denna serie har varit igång i många år och här är alla välkomna!

Inbjudan:
http://indta.se/api/v1/bilaga/fce20061- … ar2020.pdf

Välkomna!

Lämna ett svar