Grundkurs i fältskytte – På lördag smäller det

posted in: Blogg, Fältskytte, Grunder, Kikarskytt Syd | 1

Såå, för ett halvår sen fick någon en idé om att sluta snacka och börja leverera. Det ledde till denna sidan. Sen ballade det ur lite. Vi fick en webshopp med kläder, vi fick en blogg, nån skrev ihop en jäkla massa nyttig komigånginformation för intresserade skyttar och vi fick en tävlingskalender.

Sen började vi se om vi kunde få liv i andra. Många har anmält sig intresserade av att engagera sig, tyvärr är det lite dåligt med att faktiskt få arschlet ur vagnen (tips, maila admin@kikarskyttsyd.se om du har lite energi, vi har massor av idéer som vi behöver hjälp med.). Vi startade ett instagramkonto och började flasha bilder på vapen. Woop woop.

I februari skaffade vi oss en egen skytteklubb med en skjutbana, mer om det i ett kommande inlägg, men i korta ordalag, vill du börja skjuta har vi allt du behöver!

Så började frågorna trilla in om vi visste var man kunde lära sig att skjuta långhåll/fältskytte. Såklart levererade vi och på lördag är det dags. 8 nya skyttar som aldrig tävlat i fältskytte förr har tagit gevärskort, skaffat licens och är nu taggade på att komma igång. Vi som håller i kursen är precis lika taggade och lite lagom nervösa för vi vill så gärna att det ska bli bra och att vi kan få in ännu fler nya skyttar att tävla mot i framtiden.

Så i helgen är ambitionen att det ska bli en del postande på instagram och kanske ett och annat blogginlägg.

Så, stay tuned!

  1. Mats Berggren

    Vi är nog många som verkligen ser fram emot kursen. Det har varit väldigt givande att läsa alla blogginlägg och faktainformationen samt de teoretiska övningarna har varit topp. Kan vi ta hem information till våra respektive klubbar och till andra skyttar kan detta bli hur bra som helst.

    Syns på Lördag.

    /Mats B

Lämna ett svar