Fältskytteranking Syd 2019-2020

posted in: Blogg, Tävling | 0

Kommentar: Nedan står angivet att rankingen ska fortgå framt ill SM i april, men då SM är uppskjutet får vi kanske utvärdera hur vi gör framöver.

Nedan är en ranking av skyttar som deltar i publika fältskyttetävlingar (utlysta på indta.se) i Skåne, Blekinge, Halland, Småland, Gotland och Öland under fältskyttesäsongen 2019-2020 fram till SM i April. Listan publiceras i bildformat för att försvåra sökningar på namn och om någon vill bli borttagen från listan vänligen meddela admin (at) kikarskyttsyd.se så tar vi bort så fort vi kan. Resultaten tas från indta.se där de publiceras offentligt och vi har valt att endast använda initial för efternamn.

Ranking efter fältskjutningen i Karlshamn

Nedan är en lista över hur poäng beräknas. Alla som deltar i en tävling får även två poäng för deltagande. Till att börja med räknar vi GF Ki och GF KiA som separata tävlingar i de fall båda klasserna finns och antalet deltagare räknas klassvis.
Tanken till att börja med är att sporra folk att delta i fler tävlingar och att få en överblick över temperaturen bland skyttarna. Beräkningsregler kan komma att ändras i takt med att klassindelningar och strukturer inom tävlingarnas genomförande förändras. Även tidsramen för säsongens start och slut kan komma att ändras, nu inledningsvis så kom vi igång innan höstens första fältskyttetävling och den sista för säsongen är sannolikt SM. Resultat beräknade innan större regeländringar står kvar.

Lämna ett svar